De Telegraaf investeert in start-ups

TMG (de Telegraaf Media Groep) heeft onlangs een eigen incubator voor start-ups in haar hoofdkantoor in Amsterdam geopend.

“Eigen medewerkers en externen krijgen hier de gelegenheid om ieder idee te realiseren. De focus van TMG Startups is breed, maar er moet wel strategisch bij TMG passen. Dat is voor het geval we besluiten om voor lange termijn met een bedrijf door te gaan.”
Axel Kenninck, Manager TMG Start-ups

TMG Startups is de naam

TMG Startups, zoals de incubator gedoopt is, zal zich vooral bezig gaan houden met het kanaliseren van de ideeën en innovaties binnen de bestaande TMG organisaties.

Potentiële start-ups die zich willen huisvesten zullen vooral aan de Telegraaf gerelateerde bedrijven dienen te zijn. Zo ziet de Telegraaf graag een journalistiek georiënteerd bedrijf invulling geven aan één van de acht beschikbare plekken.

Gemiddeld zullen de start-ups twee jaar onder de vleugels van TMG kunnen verblijven, daarna zullen de meeste het nest moeten verlaten.

tmg-startups

Meer weten over TMG Startups?

Wil je meer weten over TMG Start-ups of heb je al een briljant idee waarmee je meteen aan de slag wilt gaan? Op de speciale website tmgstartups.nl vind je alle informatie.

Hoe vond je dit artikel?