IT Innovation Day 2014 groot succes

De tweede uitgave van de IT Innovation Day, op 25 september, is wederom een groot succes geworden. Ruim 600 bezoekers kwamen naar de Prodent fabriek in Amersfoort, waar ze zich konden verdiepen in de laatste innovaties op het gebied van IT.

Vertegenwoordigers uit alle geledingen van de ICT sector waren aanwezig op de IT Innovation Day 2014. Van CIO’s en CFO’s tot IT Managers en professionals. Voor ieder was er voldoende te zien en te leren.

Interessante sprekers

Ook dit jaar waren er aansprekende experts die in de vorm van keynotes en workshops hun kennis deelden met de aanwezigen.

Eén van de opvallendste namen dit jaar was journalist, schrijver en wetenschapper Federico Pistona, vooral bekend van zijn boek ‘Robots will steal your job, but that’s ok’.  In zijn keynote over de Bitcoin Revolutie liet hij duidelijk zien dat Bitcoin meer is dan alleen fraude en snel geld verdienen.

Ook Maurice de Hond gaf acte de présence; deze keer als voorvechter voor de Steve Jobs School. In zijn keynote sprak hij over op welke manier de huidige technologie de opzet van de basisscholen fundamenteel kan veranderen en welke lessen we hieruit kunnen leren.

Bekijk de terugblik en interviews met onder andere Federico Pistona en Maurice de Hond op de website van de IT Innovation Day.

Hoe vond je dit artikel?