Nomineer jouw innovatie voor de MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel is op zoek naar ondernemingen en stichtingen die een innovatief product, dienst of idee om hebben weten te zetten in een meetbaar resultaat. Ben jij als ondernemer ingeschreven bij de KvK en heb je met een innovatie omzet gerealiseerd, dan kun je je inschrijven voor de MKB Innovatie Top 100.

De voorwaarde die wordt gesteld aan een nominatie is dat je een gerealiseerde omzet kunt laten zien. Hiervoor heb je de cijfers van 2015 en 2016 nodig. Ook wordt er van je verwacht, dat je een indicatie kunt geven van de verwachte omzet in 2017. Deze cijfers worden niet gepubliceerd, maar worden alleen gebruikt om jouw innovatie te beoordelen op effectiviteit.

Nieuwe kansen voor je onderneming

Tijdens de Nationale Dag van de Innovatie – eind september of begin oktober dit jaar – wordt bekend gemaakt hoe de MKB Innovatie Top 100 van 2017 eruitziet. Hier is geen prijs aan verbonden, maar een plek op de ranglijst biedt uiteraard nieuwe kansen aan jouw onderneming. Het doel van de MKB Innovatie Top 100 is om te laten zien waartoe het MKB in staat is.

Interessant? Zeker als je leest van deelname aan de 12de editie van de MKB Innovatie Top 100 je op kan leveren:

  • Toegang tot nieuwe netwerken, zoals ministeries, provincies en kennisinstellingen
  • Contacten en netwerken van andere ondernemers
  • Veel aandacht in landelijke, lokale en regionale media, van de vakpers en op social media
  • Toegang tot mogelijke vernieuwingen en nieuwe product- en marktcombinaties: ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 worden namelijk gestimuleerd samen te werken
  • Brainstormen met de leden van het innovatiekabinet

De impact van innovatie

De MKB Innovatie Top 100 biedt vernieuwers in het MKB dé springplank naar kennis en nieuwe netwerken. In de afgelopen tien jaar is deze ranglijst uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. Ondernemingen en stichtingen die hun innovatie hiervoor nomineren, worden beoordeeld op de impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Je kunt je nog tot en met 15 april 2017 inschrijven voor deze 12de editie van de MKB Innovatie Top 100. De inschrijvingen worden in willekeurige volgorde op de website van de MKB Innovatie Top 100 getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *