rdm makerspace

RDM Spacemakers_DEF Vanaf september 2013 gaan we onze dienstverlening aan startups uitbreiden door ondersteuning in prototyping te bieden.

We staan uitermate goed voorgesorteerd doordat we gevestigd zijn op de RDM Campus waar we gebruik kunnen maken van het machinepark van de Hogeschool. Dat betekent dat de reguliere Dnamo-programma’s (Pre Incubatie en Incubatie programma) minder aandacht krijgen. Voor het Incubatieprogramma wordt niet meer actief gescout en er worden geen startups meer toegelaten tot het programma. De huidige ondernemers die binnen dit programma worden ondersteund krijgen nog wel de volledige ondersteuning en mogelijkheden voor ontwikkeling.

Bij een nieuwe koers hoort een nieuwe naam. Vanaf september zeggen we vaarwel tegen de Dnamo en gaan we starten we met een nieuwe naam: RDM Makerspace. Hiermee verbinden we ons nadrukkelijk aan de RDM Campus en geven we duidelijk aan wat we bieden: ruimte om dingen te maken.

Naast deze startup ondersteuning zal RDM Makerspace ook een belangrijke rol spelen in het interesseren van mensen voor techniek (van 7-77 jaar), het upcyclen van vakmensen (veel metaalwerkers kunnen heel goed draaien en frezen, maar kunnen dat niet op een computergestuurde draaibank) en het introduceren van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken die plaatsvinden in dit vakgebied.

Ga naar onze nieuwe site: www.rdmmakerspace.nl